HZS Zlínského kraje  

Přejdi na

Vaše důvěra je náš závazek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Zraněná řidička zůstala uvězněna pod motocyklem.

(26.8.2015) Na místě dopravní nehody v městské části Hrachovec zasahovali profesionální hasiči, zdravotníci, policisti i vrtulník. 

V 14:56 hodin zahájila jednotka profesionálních hasičů stanice Valašské Meziříčí zásah na místě dopravní nehody motocyklistky, ke které došlo v městské části Valašské Meziříčí - Hrachovec. Hasiči dorazili na místo události současně s posádkou zdravotnické záchranné služby. Zraněná motorkářka zůstala po nehodě uvězněná pod motocyklem, který ale ještě před příjezdem záchranářů odstranili svědci nehody.
 
Hasiči zajistili místo nehody a asistovali zdravotníkům při ošetření zraněné a jejím transportu do sanity. Vzhledem ke stavu motorkářky byl na místo události povolán vrtulník letecké záchranné služby. Hasiči zabezpečili místo pro jeho přistání a pomohli s přeložením zraněné.
 
Po celou dobu zásahu pomáhali hasiči také s řízením provozu v místě nehody. Po odletu vrtulníku a zadokumentování místa nehody policisty byl proveden úklid komunikace a jednotka ukončila svůj zásah.
 
Autor: por. Bc. Libor Netopil
            tiskový mluvčí HZS Zlínského kraje

vytisknout  e-mailem