HZS Pardubického kraje  

Přejdi na

Vaše důvěra je náš závazek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Tisková mluvčí hasičů získala dvě ocenění

Do celonárodní soutěže ŽENA REGIONU, která je vyhlašována od roku 2009 a je určena pro všechny ženy, se kterými se denně setkáváme a které mnohdy dosahují jedinečných výsledků nejen ve své profesi, ale aktivně se podílejí i na veřejném životě, tvoří hodnoty, pomáhají ostatním, a ještě při tom všem zvládají péči o rodinu, se probojovala i tisková mluvčí HZS Pardubického kraje Vendula Horáková.

Vítězkou jubilejního desátého ročníku prestižního ocenění Žena regionu se za Pardubický kraj stala Vendula Horáková, tisková mluvčí HZS Pardubického kraje a úspěšná kouzelnice. V hlasování veřejnosti obdržela v konkurenci dalších devíti finalistek z Pardubického kraje nejvíce hlasů. 

Postoupila tak do národního kola soutěže Žena regionu, které se konalo 30. října 2019 v Senátu Parlamentu ČR v Praze. Zde byla vyhodnocena absolutní vítězka ankety Žena regionu České republiky, kterou se stala Jana Puklová Havelková ze Středočeského kraje, zakladatelka spolku Radost příbramáčkům.  Dále zde byly rozdány ceny Asociace krajů ČR, cena odborné poroty a ambasadorek projektu i cena hejtmanů. Vendula Horáková zde získala cenu Senátu Parlamentu České republiky. 

Vítězka ceny Žena regionu Pardubického kraje a ceny Senátu Parlamentu ČR Vendula Horáková je 18 let tiskovou mluvčí Hasičského záchranného sboru Pardubického kraje. Za tuto práci získala před pěti lety celostátní ocenění „Mluvčí roku“. Svůj volný čas zasvětila Vendula magii a kouzlům. Vede kroužek kouzel pro mladé kouzelníky, pořádá juniorské soutěže kouzelníků, věnuje se moderní magii, oboru všeobecná magie a iluze. Se svým programem sklízí úspěchy nejen u nás, ale i v zahraničí. Jako jediná z českých kouzelnic byla pozvaná na světovou kouzelnickou show v Německu, kde se divákům představují nejlepší kouzelnice světa.

Jana Poláková

Odkazy do noveho okna
Uložit vše jako ZIP soubor

vytisknout  e-mailem