HZS Zlínského kraje  

Přejdi na

Předcházíme rizikům


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Zlínský dvojboj zná své vítěze

(02.08.2021) V pátek 30. července 2021 se na stanici profesionálních hasičů v Uherském Brodě sjeli sportovci, kteří změřili své síly v disciplínách požárního sportu. 

Druhého kola českého poháru ve dvojboji, které se uskutečnilo po roční covidové pauze, se zúčastnilo celkem 41 závodníků z různých krajů České republiky. V parném počasí tak soupeřily dvě kategorie mužského obsazení, a to do 35 let a nad 35 let.

Soutěž zahájil ředitel Hasičského záchranného sboru Zlínského kraje plk. Ing. Vít Rušar se starostou Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska Vlastimilem Nevařilem. Poté se na start připravili již první soutěžící, kteří postupně absolvovali výstup do čtvrtého podlaží cvičné věže a běh na 100 metrů s překážkami.

Nejvíce se v letošním roce dařilo zástupci HZS Moravskoslezského kraje. Richard Svačina se na stupeň vítězů postavil s celkovým časem 31,03. Druhé místo s časem 31,68 získal Patrik Klingl z HZS Královéhradeckého kraje a těsně za ním s výsledkem 31,97 se umístil závodník z HZS Plzeňského kraje David Dopirák.

V kategorii nad 35 let se nejvíce dařilo zástupcům HZS kraje Vysočina. Lukáš Hons s časem 32,47 a Vladimír Janko s časem 34,58 se umístili na prvním a třetím místě. Stříbrnou příčku obsadil s dosaženým časem 33,51 Martin Roháč z HZS Plzeňského kraje.

Videozáznam je k dispozici na: https://www.youtube.com/watch?v=R25fnEkkqo4

Autor: por. Mgr. Lucie Javoříková, tisková mluvčí HZS Zlínského kraje

Odkazy do noveho okna
Uložit vše jako ZIP soubor

vytisknout  e-mailem