HZS Jihočeského kraje  

Přejdi na

Předcházíme rizikům


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Zlatí Jihočeši na přeboru HZS ČR ve futsalu

Hasičský sportovní klub Ústí nad Orlicí ve spolupráci s Českou hasičskou sportovní federací a Hasičský záchranný sbor Pardubického kraje uspořádaly ve dnech 29. a 30. října ve Vysokém Mýtě přebor HZS ČR ve futsalu. 

Přeboru se zúčastnilo také reprezentační družstvo HZS Jihočeského kraje složené ze 12 hasičů územních odborů Písek, Tábor, Český Krumlov a České Budějovice.
Osm přihlášených družstev hrálo jednu skupinu systémem "každý s každým". Jihočechy tedy čekalo sedm zápasů. A jihočeský tým opět prokázal své dlouhodobé futsalové kvality. Postupně vyhrávalo nad každým týmem. Po šesti vítězných zápasech je čekal poslední tým, a to HZS Ústeckého kraje. Ten v průběhu celého turnaje také zatím nepoznal porážku. Největší favorité si to tedy o zlato rozdali v přímém souboji. Napínavý a zcela vyrovnaný zápas musely rozhodnout až penaltové kopy. V nich byli Jihočeši úspěšnější a právem si odvážejí zlaté medaile. Druzí tedy skončili hasiči HZS Ústeckého kraje, třetí místo vybojoval tým HZS Kraje Vysočina.

Odkazy do noveho okna

Přebor HZS ČR ve futsalu 2019 (1)

Přebor HZS ČR ve futsalu 2019 (1) 

Detailní náhled

Přebor HZS ČR ve futsalu 2019 (2)

Přebor HZS ČR ve futsalu 2019 (2) 

Detailní náhled
Uložit vše jako ZIP soubor

vytisknout  e-mailem