HZS Pardubického kraje  

Přejdi na

Předcházíme rizikům


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Zemřel bývalý profesionální hasič kpt. Bohuslav Šulc

S velkým zarmoucením oznamujeme všem, že ve věku 68 let zemřel bývalý příslušník HZS Pardubického kraje kpt. Bohuslav Šulc.

K profesionálním hasičům nastoupil v září roku 1994 ke Správě a útvaru Sboru požární ochrany Chrudim jako technik. Za dobu své praxe u hasičů vykonával funkci lektora při školení velitelů a strojníků. V roce 1995 absolvoval velitelský kurz a byl předurčen pro funkci velitele stanice. 

Velkou zásluhu měl Bohuslav Šulc na výstavbě požární stanice Seč. Výstavbě se věnoval se 100 % nasazením a stanici Seč vedl celých 20 let.

Z jeho iniciativy se vybudovalo na požární stanici zázemí pro nácvik disciplín v požárním sportu. Až do konce své kariéry u profesionálních hasičů se aktivně zapojoval do odborné přípravy velitelů a strojníků JSDH obcí. 

Velmi se také podílel na preventivně-výchovné činnosti. Byl skvělým a nezapomenutelným moderátorem řady společenských akcí a soutěžních klání pořádaných nejen hasičským záchranným sborem.

Příslušníkem Hasičského záchranného sboru Pardubického kraje územního odboru Chrudim byl až do prosince 2015, kdy jeho služební poměr skončil.

Čest jeho památce!

Odkazy do noveho okna

Bohuslav ŠULC

Bohuslav ŠULC 

Detailní náhled
Uložit vše jako ZIP soubor

vytisknout  e-mailem