HZS Olomouckého kraje  

Přejdi na

Vaše důvěra je náš závazek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Záchranářský stan pro hasiče z Jeseníku

Profesionální hasiči z Jeseníku převzali z rukou představitelů města Jeseníku záchranářský stan. Na jeho financování se podíleli částkou:

  • 80 000 Kč - město Jeseník,
  • 46 000 Kč - Sdružení měst a obcí Jesenicka
  • 10 000 Kč - firma Omya CZ, s.r.o.

Záchranářský stan bude součástí zdravotnického přívěsu, který byl v minulém roce obdobně financován výše vyjmenovanými subjekty, a bude sloužit jak Hasičskému záchrannému sboru, tak Zdravotnické záchranné službě při řešení mimořádných událostí s velkým počtem raněných. Zejména v případech, kdy je nutno zajistit krytý prostor pro shromáždění zraněných osob, jejich třídění a poskytnutí prvotního ošetření, pro poskytování psychosociální pomoci a činnost psychologa na místě mimořádné události nebo činnost štábu velitele zásahu a nebo pro zajištění týlového zabezpečení a regeneraci sil zasahujících při déletrvajících zásazích.

Profesionální hasiči z Jeseníku si velice váží podpory a ochoty podílet se na lepším materiálním vybavení a touto cestou by rádi poděkovali všem, kteří se rozhodli podpořit sbor finanční dotací na pořízení nového technického prostředku, který bude sloužit záchranným složkám při pomoci druhým v nouzi.

vytisknout  e-mailem