HZS Zlínského kraje  

Přejdi na

Vaše důvěra je náš závazek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

XXV. ročník soutěže v hasičském sportu hasičů z povolání Trenčínského kraje

(06.06.2023) Soutěže se zúčastnilo i družstvo z HZS Zlínského kraje. 

V úterý 6. června 2023 se v prostorách Hasičské stanice v Trenčíně a na Městském fotbalovém stadionu v Dubnici nad Váhom uskutečnil XXV. ročník krajské soutěže v hasičském sportu hasičů z povolání Trenčínského kraje.

Krajské soutěže v hasičském sportu se zúčastnily družstva ze všech okresních ředitelství HaZZ v Trenčínském kraji, která již tradičně doplnilo soutěžní družstvo hasičů z HZS Zlínského kraje.

Do soutěže nastoupilo celkem šest soutěžních družstev, které soutěžily v kategoriích jednotlivců a družstev, a sedmým nesoutěžním družstvem byla právě krajská reprezentace hasičů ze Zlínského kraje.

Soutěž probíhala v disciplínách:
- výstup do 4. podlaží cvičné věže
- běh na 100 metrů přes překážky
- štafeta 4 x 100 metrů
- požární útok

9.jpg
 

Hasiči z HZS Zlínského kraje předvedli vynikající výkony a ve všech disciplínách obsadili první příčky. V celkovém součtu bodů by tak skončili na prvním místě. Zlínskou reprezentaci přijel podpořit i krajský ředitel HZS Zlínského kraje plk. Ing. Vít Rušar.

Gratulujeme hasičům z ČR k jejich výkonům a soutěžícím přejeme hodně sil do další krajské soutěže v požárním sportu, která se uskuteční tentokrát ve Zlínském kraji, a to 15. června 2023 ve Valašském Meziříčí, kde hosty na oplátku budou profesionální hasiči z Trenčína.

Autor: por. Mgr. Lucie Javoříková, tisková mluvčí HZS Zlínského kraje

12.jpg
 

Uložit vše jako ZIP soubor

vytisknout  e-mailem