HZS Libereckého kraje  

Přejdi na

Chráníme vaše životy, zdraví a majetek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Výzva pro podání žádostí o dotace obcím v rámci programu „Účelové investiční dotace pro jednotky SDH obcí“ pro rok 2022 na cisternové automobilové stříkačky z rámcové dohody

MV-generální ředitelství Hasičského záchranného sboru České republiky vyhlásilo dne 25.10.2021 výzvu pro podání žádostí o dotace obcím v rámci programu „Účelové investiční dotace pro jednotky SDH obcí“ pro rok 2022 na cisternové automobilové stříkačky z rámcové dohody. Její znění včetně dalších informací a odkazů jsou přístupné na internetové adrese https://www.hzscr.cz/clanek/dotace-obcim-na-reprodukci-pozarni-techniky-649464.aspx.

Žádosti budou přijímány pouze elektronicky, prostřednictvím Jednotného dotačního portálu RISPF: https://isprofin.mfcr.cz/rispf. Označení v portálu je JSDH_V4_2022.

Žádost, která bude prostřednictvím portálu vygenerována (*.pdf), je nutné dále podepsat uznávaným elektronickým podpisem osoby oprávněné jednat za obec ve věci dotace a zaslat prostřednictvím datových schránek do 25. listopadu 2021 na Hasičský záchranný sbor Libereckého kraje.

Sběr žádostí již byl zahájen, ukončení sběru žádostí bude 25. listopadu 2021 23:59 hodin.

V případě jakýchkoliv dotazů kontaktujte kpt. Ing. Radka Vojíka nejlépe formou e-mailové komunikace na adrese radek.vojik@hzslk.cz, popř. na mobilním telefonu 775 112 911.

vytisknout  e-mailem