HZS Jihočeského kraje  

Přejdi na

Vaše důvěra je náš závazek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Výsledky krajského kola soutěže "Dávají za nás ruku do ohně 2017"

Generální ředitelství HZS České republiky vyhlásilo v únoru letošního roku u příležitosti Evropského dne tísňové linky 112 další ročník soutěže „Dávají za nás ruku do ohně“. Letošní téma bylo veselé - soutěžili jsme o nejlepší hasičský vtip. Záštitu nad soutěží stejně jako každý rok převzal generální ředitel Hasičského záchranného sboru České republiky genmjr. Ing. Drahoslav Ryba. 

HZS Jihočeského kraje se rozhodnul vyhodnotit i krajské kolo soutěže s tím, že do celorepublikového kola se probojují ty vtipy, které jihočeskou porotu rozesmějí nejvíce.
Z došlých příspěvků se v kategorii dospělých dobrovolných hasičů nejlépe umístily vtipy Jaroslava zachariáše a Pavla Rychtaříka. V kategorii dospělých pak naši porotu nejvíce zaujaly vtipy Josefy Růžičkové a Jana Zákosteleckého.
Vítězné vtipy si může prohlédnout pod článkem. A my věříme, že v republikovém kole se nejen dobře umístí, ale zároveň přispějí k realizaci myšlenky vytvoření knihy hasičských vtipů. Stejně tak jako v roce 2016 vznikla dnes veleúspěšná kniha Hasičských pohádek.

Odkazy do noveho okna

Jan Zákostelecký

Jan Zákostelecký 

Detailní náhled

Jaroslav Zachariáš

Jaroslav Zachariáš 

Detailní náhled

Josefa Růžičková

Josefa Růžičková 

Detailní náhled

Pavel Rychtařík

Pavel Rychtařík 

Detailní náhled
Uložit vše jako ZIP soubor

vytisknout  e-mailem