SOŠ PO a VOŠ PO  

Přejdi na

Chráníme vaše životy, zdraví a majetek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Vydávání a doručování osvědčení

Základní informace o vydávání osvědčení:

Osvědčení o odborné způsobilosti odborně způsobilých osob dle § 11 odst. 1 a techniků požární ochrany dle § 11 odst. 2 zákona č. 133/1985 Sb., o požární ochraně, ve znění pozdějších předpisů jsou vydávána v souladu s Pokynem generálního ředitele Hasičského záchranného sboru České republiky ze dne 11. září 2012 Ministerstvem vnitra - generálním ředitelstvím Hasičského záchranného sboru ČR prostřednictvím Střední odborné školy požární ochrany a Vyšší odborné školy požární ochrany.

Osvědčení jsou zasílána poštou na adresu uvedenou v žádosti přibližně do 45 dnů od konání zkoušky nebo zaslání žádosti na vydání osvědčení.

Informace o doručování osvědčení Českou poštou, s.p.:

Vzhledem k tomu, že osvědčení vydávané MV-GŘ HZS ČR a rozesílané naší školou, dochází často k adresátům v poškozeném stavu, rozhodli jsme se přijmout následující opatření:

Osvědčení lze po dohodě vyzvednout osobně v budově školy, Pionýrů 2069, Frýdek-Místek. Pokud tuto možnost nevyužijete, zasíláme osvědčení na adresu uvedenou v žádosti prostřednictvím České pošty. Bohužel negarantujeme kvalitu doručení – je odesláno doporučenou poštou a samotné osvědčení má formát A4, což i při použití odpovídající obálky bohužel nezabrání poškození při doručení. Poškození zásilky je třeba řešit s Českou poštou s.p.


Další informace:
telefon: 778 440 035 – Ivana Mechlová
e-mail:ivana.mechlova@hzscr.cz


aktualizováno: 15.2.2024

vytisknout  e-mailem