HZS Královéhradeckého kraje  

Přejdi na

Chráníme vaše životy, zdraví a majetek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Víkendové požáry

Kudowa-Zdrój – požár – 26. 11. 00:04
Na výzvu operačního střediska hasičů z Wroclawi vyjeli profesionální a dobrovolní hasiči z Náchoda k požáru kůlny do části Brzozowie. Na místo přijeli čeští hasiči se třemi cisternami, ze kterých dodávali vodu potřebnou k hašení. Poté se po dohodě s velitelem zásahu vrátili zpět na základny.

Vřesník – požár – 26. 11. 07:34
Požár přístavku se senem a dřevem u domu likvidovalo v obci Vřesník šest jednotek hasičů. Aby mohli hasiči místo zaručeně uhasit, bylo nutné vyskladnit uložené seno a rozebrat části konstrukce přístřešku. Zásah byl ukončen před 10. hodinou. Škoda byla vyčíslena asi na 60 tisíc korun, uchráněné hodnoty představují asi půl milionu korun. Příčinou byla nedbalost při zacházení s horkým popelem. Na místě zasahovali profesionální hasiči ze stanice Hořice a Jičín a JSDH Lázně Bělohrad, Miletín, Pecka, Hořice.

Dobré – požár – 26. 11. 14:55
Profesionální hasiči z Dobrušky a JSDH Dobré likvidovali v sobotu odpoledne požár osobního automobilu v části Hlinné. Příčinou vzniku požáru byla technická závada, škoda byla vyčíslena asi na 30 tisíc korun.

Hořice – požár – 26. 11. 20:08
Hořická profesionální jednotka hasičů zasahovala ve Všehrdově ulici, kde uhasila požár odpadu na zahradě. Při události nevznikla žádná škoda.

Běchary – požár – 27. 11. 11:47
Profesionální hasiči z Jičína a JSDH Kopidlno a Běchary byli vysláni k požáru sazí v komíně. Požár poškodil komínové těleso, mimo něj se ale nerozšířil.  

Odkazy do noveho okna

P Dobré

P Dobré 

Detailní náhled

P Hořice, Všehrdova

P Hořice, Všehrdova 

Detailní náhled

Požár, Vřesník (1)

Požár, Vřesník (1) 

Detailní náhled

Požár, Vřesník (2)

Požár, Vřesník (2) 

Detailní náhled

Požár, Vřesník (3)

Požár, Vřesník (3) 

Detailní náhled

Požár, Vřesník (4)

Požár, Vřesník (4) 

Detailní náhled
Uložit vše jako ZIP soubor

vytisknout  e-mailem