HZS Pardubického kraje  

Přejdi na

Chráníme vaše životy, zdraví a majetek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Velký pátek

Výjezdy na Velký pátek.

Požár v obci Mostek nám byl nahlášen krátce před polednem. Na místo vyrazily profesionální jednotky z HS Vysoké Mýto a CHS Ústí nad Orlicí, společně s JSDHO Choceň, Vysoké Mýto, Brandýs nad Orlicí a Mostek. Na místě bylo průzkumem zjištěno zahoření uskladněného dřeva uloženého u domu. Plameny se rozšířily po plášti budovy až k obložení střechy. Včasným zásahem jednotek požární ochrany byl požár rychle lokalizovaný. Po nahlášené likvidaci provedli hasiči závěrečný průzkum objektu pomocí termokamery, kontrolu dřevěných prvků podhledu a poté místo předali majiteli.

K dopravní nehodě, do ulice Husova, Pardubice, vyjížděla v 13:30 hod. profesionální jednotka z CHS Pardubice. Jednalo se o dopravní nehodu 3 osobních vozidel s lehkým zraněním tří osob. Hasiči zajistili místo nehody, odpojili baterie a zajistili únik provozních kapalin.

K zahoření sazí v komíně v obci Červená Voda vyjížděla v 16:25 hod. profesionální jednotka z HS Králíky a JSDHO Červená Voda. Plamenné hoření v komíně hasiči srazili z ustaveného žebříku. Po kontrole tepelného spotřebiče a komínového tělesa bylo místo předáno majiteli a jednotky se vrátily zpět na základnu.

kpt. Mgr. Jakub Stryka - zastupující tiskový mluvčí

Odkazy do noveho okna

DN_Husova

DN_Husova 

Detailní náhled

DN_Husova2

DN_Husova2 

Detailní náhled

komín_Červená_Vod

komín_Červená_Vod 

Detailní náhled

komín_Červená_Vod2

komín_Červená_Vod2 

Detailní náhled
Uložit vše jako ZIP soubor

vytisknout  e-mailem