HZS Zlínského kraje  

Přejdi na

Vaše důvěra je náš závazek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Vedení zlínských hasičů hodnotilo rok 2022

(31.01.2023) Začátkem roku se každoročně koná pro zástupce médií bilanční tisková konference, při které vedení Hasičského záchranného sboru Zlínského kraje hodnotí předchozí rok. Letos se uskutečnila po dvouleté covidové pauze. 

Hlavním tématem této každoroční tiskové konference bylo vyhodnocení roku 2022, a to ve všech aspektech činnosti a působnosti profesionálních hasičů Zlínského kraje.

Rok předchozí tak hodnotilo pět zástupců Hasičského záchranného sboru Zlínského kraje, a to krajský ředitel plk. Ing. Vít Rušar, ředitelka kanceláře ředitele plk. Mgr. Dagmar Sikmundová, náměstek pro úsek IZS a operační řízení plk. Ing. Pavel Dekret, náměstek pro ekonomiku plk. Mgr. Petr Bobčík a náměstek pro prevenci a civilní nouzové plánování plk. Ing. Zdeněk Otrusina.

Nejen shrnutí událostí je součástí hodnocení předchozího roku. Patří zde i poděkování, a to všem příslušníkům a občanským zaměstnancům sboru za odvedenou práci v průběhu celého roku 2022, který byl v mnoha směrech náročný. Poděkování směřuje i k vedení Zlínského kraje, měst a obcí kraje, dobrovolným hasičům, ostatním příslušníkům složek integrovaného záchranného systému, spolupracujícím organizacím a také zástupcům médií.

                                                                                                                 

Autor: por. Mgr. Lucie Javoříková, tisková mluvčí HZS Zlínského kraje

1.JPG
 

Odkazy do noveho okna
Uložit vše jako ZIP soubor

vytisknout  e-mailem