HZS Kraje Vysočina  

Přejdi na

Chráníme vaše životy, zdraví a majetek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Vážná dopravní nehoda na komunikaci u obce Škrdlovice

Žďárští profesionální a dobrovolní hasiči zasahovali ve středu odpoledne u vážné dopravní nehody na komunikaci u obce Škrdlovice na Žďársku. Při střetu dvou osobních vozidel utrpěli zranění tři lidé. Na místě kromě sanitních vozů zasahoval také vrtulník letecké záchranné služby.  

 
Hlášení o nehodě přijalo Krajské operační a informační středisko Hasičského záchranného sboru Kraje Vysočina ve 13:32 hod.
 
Při čelním střetu dvou osobních vozidel utrpěly zranění tři osoby. Hasiči pomohli zdravotníkům s ošetřením zraněných osob a s jejich následným transportem do saních vozů a do vrtulníku. Jednotky dále zajistily havarovaná vozidla proti požáru a uniklé provozní kapaliny zlikvidovaly speciálním sorbentem. Provoz na komunikaci byl uzavřen a doprava byla vedena přes objízdné trasy.
 
Po zadokumentování dopravní nehody policisty naložili hasiči jedno z havarovaných vozidel na odtah a druhé odtáhli mimo komunikaci.
 
V 16:02 hod byly následky dopravní nehody odstraněny, provoz na komunikaci obnoven a jednotky se vrátily zpět na základny.
 
Příčina, průběh a veškeré okolnosti dopravní nehody jsou předmětem policejního vyšetřování.

 DSCF5012.JPG

P6190002.JPG

P6190005.JPG

P6190018.JPG

 

Foto: stanice Žďár nad Sázavou, JSDH Žďár nad Sázavou 2 - Zámek

vytisknout  e-mailem