HZS Pardubického kraje  

Přejdi na

Předcházíme rizikům


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

V třídění i rozvozu materiálu pro zdravotníky pomohou hasiči z HZS Pardubického i Středočeského kraje

Hasičskými vozy materiál poputuje do jednotlivých krajů, kde je zdravotnický materiál nejvíce potřeba. 

Na vojenském letišti v Pardubicích dnes večer přistane letadlo Antonov An-124 Ruslan se zdravotnickými zásobami pro Českou republiku.

Hasiči ze Záchranného útvaru HZS ČR již včera překládali na Letišti Václava Havla více než milion roušek, které jsou určeny hlavně pro zdravotnický personál. Z největšího meziskladu v České republice, kterým se stal policejní sklad v Opočínku, profesionální hasiči třídili a rozdělovali materiál, který putoval do jednotlivých krajů.

Toto čeká na hasiče (Záchranný útvar HZS ČR a jednotku Hasičského útvaru ochrany Pražského hradu) zřejmě již v noci ze soboty na neděli znovu. V třídění i rozvozu materiálu pomohou i hasiči z HZS Pardubického a Středočeského kraje. Hasičskými vozy materiál poputuje do jednotlivých krajů, kde je zdravotnický materiál nejvíce potřeba.

Jsme moc rádi za to, že nabízíte svou pomoc při překládání materiálu. Vážíme si nabídek, ale není to v tuto chvíli možné.

Zároveň bychom chtěli vyzdvihnout spolupráci dobrovolných hasičů, kteří obětavě pomáhají při vykládce dovezeného materiálu do distribučních skladů a provádějí rozvoz zdravotnického materiálu po obcích.

Dobrovolní hasiči dále provádějí ve svých městech a obcích dezinfekci autobusových zastávek, dezinfekci hřišť, rozváží roušky, které dobrovolně šijete (jste úžasní!), ale i roušky pro složky integrovaného záchranného systému.

Jsme jeden tým!

Spolu to zvládneme!

por. Bc. Vendula Horáková, tisková mluvčí

Odkazy do noveho okna

přeprava roušek

přeprava roušek 

Detailní náhled

přeprava roušek1

přeprava roušek1 

Detailní náhled

přeprava roušek3

přeprava roušek3 

Detailní náhled

dobrovolní

dobrovolní 

Detailní náhled

dobrovolní2

dobrovolní2 

Detailní náhled

dobrovolní3

dobrovolní3 

Detailní náhled

dobrovolní4

dobrovolní4 

Detailní náhled
Uložit vše jako ZIP soubor

vytisknout  e-mailem