HZS Středočeského kraje  

Přejdi na

Vaše důvěra je náš závazek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

V Lysé nad Labem proběhne krajská soutěž ve vyprošťování osob z havarovaných vozidel

Krajská soutěž ve vyprošťování osob z havarovaných vozidel se uskuteční v pátek 7. září 2012 od 8.30 hodin v areálu Výstaviště Lysá nad Labem. Pořadatelem soutěže je Hasičský záchranný sbor Středočeského kraje. Krajská soutěž je tradičně součástí doprovodného programu výstavy Domov a teplo 2012 a Tři (až do letoška čtyři) dny se záchranáři 2012.  

Na předváděcí ploše před hlavním pavilonem změří své síly 12 družstev stanic HZS a pět družstev HZS podniků ze Středočeského kraje. Soutěž bude vyhodnocena v jedné společné kategorii a provedena podle „Pravidel soutěží ve vyprošťování zraněných osob z havarovaných vozidel“.

Soutěžní klání bude otevřeno slavnostním nástupem družstev v 8 hodin a předpokládá se, že kolem 18. hodiny budou vyhlášeny výsledky a předány ceny nejlepším.

Pro širokou veřejnost je na Výstavišti až do neděle připraven bohatý program. Při sobotním Dnu IZS (8. 9. 2012) budete moci navštívit expozici hasičské a záchranářské techniky, vidět ukázky současné i historické techniky Policie ČR, prezentována zde bude práce a výcvik jednotek HZS i jednotlivých odborných součástí Policie ČR, městské policie ale také expozice techniky a ukázky činnosti ZZS. Neděle 9. 9. 2012 bude patřit jednotkám dobrovolných hasičů obcí a ukázkám práce s mládeží.

Na vnitřní výstavní ploše je připravena expozice HZS Středočeského kraje, prezentace dětské výtvarné a literární soutěže Záchranáři 2012, řada preventivně výchovných akcí pro děti a další zajímavosti. Přijďte, určitě se s námi nebudete nudit.
 

FOTO: archiv HZS záběr z minulého ročníku soutěže

nprap. Lenka Kostková
tisková mluvčí
 

Odkazy do noveho okna

Ilustrační foto

Ilustrační foto 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem