HZS Zlínského kraje  

Přejdi na

Chráníme vaše životy, zdraví a majetek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

V Kroměříži se konala soutěž v disciplínách TFA

(13.9.2018) 18. ročník soutěže o putovní pohár ředitele Hasičského záchranného sboru Zlínského kraje v disciplínách TFA - Zámecká věž, Kroměříž - 2018 zná už své vítěze. 

Soutěž se uskutečnila ve čtvrtek 13. září 2018 v Kroměříži v prostorách Velkého náměstí a věže Arcibiskupského zámku. 

Slavnostního zahájení se zúčastnili i významní hosté jako například starosta města Kroměříž Mgr. Jaroslav Němec, Josef Bernátík starosta Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska a další hosté. Soutěž zahájil ředitel Hasičského záchranného sboru Zlínského kraje plk. Ing. Vít Rušar, který závodníkům popřál hodně úspěchů.

Soutěž probíhala odděleně po úsecích intervalovým způsobem podle pravidla 24 Pravidel soutěže v disciplínách TFA, byla rozdělena do 4 úseků, časy ze všech 4 úseků byly sečteny a poté vyhodnoceny. Trať byla postavena paralelně pro současný postup dvou soutěžících, vyjma úseku č. 4, kde se startovalo jednotlivě.

Vyhodnocení proběhlo v kategoriích jednotlivců a kategorii družstev. Družstvo bylo čtyřčlenné, složené z vedoucího a tří členů - složení družstva bylo nutné uvést v přihlášce (příloha č. 1) a od jednoho zřizovatele. Vyhodnocení družstev proběhlo na základě součtu všech čtyř časů. 

Závodu se mohli zúčastnit příslušníci HZS ČR, zaměstnanci HZS podniků, členové jednotek PO obcí. Maximální počet závodníků bylo 80. Upřednostněni byli závodníci, kteří se zúčastnili předchozích závodů Českého poháru v disciplínách TFA. Do letošního ročníku se přihlásilo nakonec 55 závodníků a jedna odvážná závodnice.

Putovní pohár si odvezlo družstvo hasičů z Pardubického kraje.

Vítězům gratulujeme! 

Velký dík patří sponzorům, a to městu Kroměříž za dárkové balíčky, firmě LEVEL SPORTS UP za iontové nápoje a firmě Hasící technika s.r.o. za finanční dar.

Výsledkové listiny a fotografie jsou v příloze pod článkem.

Autor: por. Mgr. Lucie Javoříková, tisková mluvčí HZS Zlínského kraje

Uložit vše jako ZIP soubor

vytisknout  e-mailem