HZS Středočeského kraje  

Přejdi na

Předcházíme rizikům


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

V Kladně se při havárii osobního auta zranili dva lidé

Ve čtvrtek 19. ledna v 10.36 hodin byla na tísňovou linku středočeských hasičů ohlášena dopravní nehoda osobního vozu v Dlouhé ulici poblíž křižovatky s ulicí Dr. Foustky v kladenské části Kročehlavy.  

Krajské operační a informační středisko HZS Středočeského kraje vyslalo na místo události jednotku profesionálních hasičů ze stanice Kladno s rychlým zásahovým automobilem a cisternovou automobilovou stříkačkou.

Hasiči po příjezdu k události zjistili, že jde o havárii osobního vozu značky Volvo, které narazilo čelně do stromu. Na místě se nacházely dvě zraněné osoby při vědomí, které byly mimo havarované vozidlo.

Do příjezdu zdravotnické záchranné služby jednotka poskytovala oběma zraněným předlékařskou péči. Následně byly obě osoby transportovány sanitkou na urgentní příjem kladenské nemocnice. Po provedení protipožárního opatření asistovali hasiči Policii ČR při vyšetřování nehody. Na závěr zásahu jednotka pomohla s naložením vozidla na odtahovou službu a po uklizení vozovky se vrátila na základnu

nstržm. Lukáš Vejvar
HZS Kladno, směna A

vytisknout  e-mailem