HZS Kraje Vysočina  

Přejdi na

Chráníme vaše životy, zdraví a majetek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

V Hodicích hořela autodílna, plameny za sebou zanechaly škodu více než dva miliony korun

Sedm jednotek profesionálních a dobrovolných hasičů zasahovalo ve čtvrtek u požáru autodílny v Hodicích na Jihlavsku. Požár, který v autodílně vypukl před jedenáctou hodinou dopoledne, za sebou zanechal majetkovou škodu ve výši 2,1 milionu korun.  

Informaci o požáru přijalo Krajské operační a informační středisko Hasičského záchranného sboru Kraje Vysočina v 10:40 hod. K požáru vyjely jednotky profesionálních hasičů ze stanic Telč, Třešť a Jihlava společně s jednotkami sborů dobrovolných hasičů z Hodic, Batelova, Stonařova a obce Třeštice. Vyhlášen byl druhý stupeň požárního poplachu.
 
 
Na likvidaci požáru hasiči nasadili několik vodních proudů. V době vzniku požáru byla v autodílně dvě osobní vozidla a dodávka. Požár částečně také zasáhl stodolu stojící v těsné blízkosti autodílny. Po pár minutách intenzivního hašení se jednotkám podařilo dostat plameny pod kontrolu. Hasiči dále rozebrali požárem zasažené konstrukce objektu a dohasili jednotlivá ohniska. Úplně požár zlikvidovat se hasičům podařilo po jedné hodině odpoledne.
 
Požár jednoznačně zapříčinila nedbalost při svařování.  Majetkovou škodu majitel předběžně vyčíslil na 2,1 milionu korun – jedná se o škodu vzniklou jak na objektech, tak také na opravovaných vozidlech.

Resize of DSC_0001.JPG

Resize of DSC_0028.JPG

Resize of DSC_0043.JPG

Resize of DSC_0052.JPG

Resize of DSC_0105.JPG

Resize of DSC_0112.JPG

Resize of DSC_0126.JPG

Resize of DSC_0130.JPG

vytisknout  e-mailem