HZS Jihočeského kraje  

Přejdi na

Chráníme vaše životy, zdraví a majetek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

V Blatné se uskutečnil krajský přebor HZS v tenise

Územní odbor Strakonice a Jihočeský Hasičský sportovní klub, z. s., zorganizovaly turnaj HZS Jihočeského kraje v tenisu. Turnaj se konal 21. května 2019 v krásném areálu TJ Blatná. Za velmi příjemného počasí se turnaje zúčastnilo celkem 12 sportovců ze čtyř územních odborů. 

Nejprve proběhla soutěž čtyřher, kde se hrálo systémem jedné skupiny – každý s každým. Zápasy se hrály na jeden vítězný set s možností tiebreaku. Zvítězila dvojice Josef Jungvirt (ÚO Strakonice) a  Čeněk Viturka (ÚO Tábor), 2. místo dvojice Tomáš Adámek (KŘ Č. Budějovice) a Ivo Proisl (ÚO Č. Krumlov) a 3. místo obsadila dvojice Václav Svach (ÚO Strakonice) s Martinem Dobrovodským (ÚO Č. Krumlov).

Soutěž jednotlivců se hrála K.O. - systémem na jednu porážku, opět jeden vítězný set s možností tiebreaku.  První místo po vyrovnaném finálovém boji obsadil Luboš Pýcha (ÚO Strakonice), další pořadí 2. Čeněk Viturka (ÚO Č. Krumlov), 3. Josef Krygar (ÚO Č. Budějovice), 4. Martin Šedivý (ÚO Písek).

Tento turnaj byl uskutečněn jako nominační turnaj na Mistrovství HZS ČR, který se uskuteční ve termínu 24. – 26. 6. 2019 v Pardubicích. Za náš kraj byli předběžně nominováni Čeněk Viturka, Tomáš Adámek, Josef Krygar a Luboš Pýcha.

Turnaj se uskutečnil za podpory ÚO Strakonice, JHSK, z.s. a řady sponzorů, kterým tímto děkujeme.

(autor: mjr. Ing. František Hrach, vedoucí pracoviště IZS a služeb, územní odbor Strakonice)

Odkazy do noveho okna

partneři

partneři 

Detailní náhled

čtyřhra

čtyřhra 

Detailní náhled
Uložit vše jako ZIP soubor

vytisknout  e-mailem