HZS Pardubického kraje  

Přejdi na

Předcházíme rizikům


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

V běžeckém lyžování úspěšný hasič z Pardubic

Na start 11. ročníku již tradičního závodu „O pohár ředitele Hasičského záchranného sboru hl. m. Prahy“ v běžeckém lyžování v Bedřichově se ve středu 24. ledna 2018 postavilo 57 závodníků z celé ČR. Mokrý těžký sníh, mlha a mrholení nenahrávaly příliš dobrým výsledkům, přesto byly k vidění úžasné časy. Absolutním vítězem závodu na trati dlouhé 12 kilometrů se stal v rekordním čase 33 minut a 33 vteřin olomoucký hasič ze Záhřebu Jaroslav Hýbl. Mezi ženami zvítězila k naší radosti Klára Kyndlová z HZS hl. m. Prahy. Po závodě na účastníky čekala tradiční kachna, vyhlášení výsledků a tombola.

Trať dlouhá 12 kilometrů vedla z Nové louky přes Hřebínek a Kristiánov zpět do cíle k Šámalově chatě. Časy závodníků byly i přes horší podmínky výborné. V kategorii 30–39 let vyhrál Tomáš Berger z Pardubického kraje (35:28), na druhém místě se umístil Martin Plšek (36:37) a na třetím místě Petr Miřátský (38:36).

Po zaslouženém obědě, skvěle vypečené kachně, došlo na tombolu a vyhlášení nejrychlejších závodníků. Ceny nejlepším předával náměstek pro IZS HZS hl. m. Prahy plk. Ing. Oldřich Klegr a předseda sportovního klubu SK pražských hasičů, z.s. Mgr. Jiří Kotáb.

Zdroj: www.pozary.cz

Gratulujeme vítězům, děkujeme všem za účast a těšíme se opět na viděnou za rok.

Odkazy do noveho okna

lyžování

lyžování 

Detailní náhled

lyžování1

lyžování1 

Detailní náhled

lyžování2

lyžování2 

Detailní náhled
Uložit vše jako ZIP soubor

vytisknout  e-mailem