HZS Pardubického kraje  

Přejdi na

Předcházíme rizikům


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

U sobotních nehod zasahovali hasiči i letečtí záchranáři

HZS Pardubického kraje, územní odbor Pardubice

K nehodě do Holic směřovali v sobotu 9. září v 8.17 hodin místní profesionální hasiči. Po příjezdu jednotky hasičů na místo bylo zjištěno, že se jedná o nehodu dvou vozidel. Jednotka hasičů ihned ve spolupráci se zdravotnickou záchrannou službou provedla ošetření zraněné osoby. Následně hasiči asistovali při transportu zraněné osoby do vrtulníku. Po celou dobu zásahu hasiči spolu s policisty řídili a odkláněli dopravu. Po odletu vrtulníku Letecké záchranné služby a odstranění všech následků nehody se hasiči vrátili zpět na stanici.

HZS Pardubického kraje, územní odbor Svitavy

Hasiči z Moravské Třebové zasahovali v sobotu 9. září v 11.30 hodin u dopravní nehody v Linharticích. Jednalo se o kolizi motocyklisty, kterého hasiči spolu se zdravotníky ošetřili na místě nehody. Přivolán byl i vrtulník Letecké záchranné služby, kterým byl zraněný motocyklista transportován do nemocnice. Hasiči pomohli na nosítkách přenést motocyklistu do vrtulníku a dále zajistili místo nehody a připravili prostor pro přistání vrtulníku. K úniku provozních kapalin nedošlo. Událost ze strany hasičů byla ukončena v 14.30 hodin.

HZS Pardubického kraje, územní odbor Ústí nad Orlicí

V sobotu 9. září v 13.51 hodin zasahovali profesionální hasiči ze stanice v Králíkách a dobrovolní hasiči z Červené Vody u dopravní nehody dvou motocyklů. K nehodě došlo v Červené Vodě směrem na Suchý vrch. V první zatáčce se střetly dva motocykly. Na místo byl povolán i vrtulník Letecké záchranné služby. Hasiči pomáhali zdravotníkům s ošetřením zraněných osob. Jeden zraněný motocyklista byl transportován vrtulníkem do nemocnice a sanitním vozem byla pak druhá zraněná osoba převezena do nemocnice. Havarované motocykly byly naloženy na vozidlo odtahové služby. Odstranění následků trvalo až do 17.15 hodin.  

Vendula Horáková, tisková mluvčí

Odkazy do noveho okna

DN Holice

DN Holice 

Detailní náhled

DN Holice1

DN Holice1 

Detailní náhled

DN Linhartice

DN Linhartice 

Detailní náhled

DN Linhartice1

DN Linhartice1 

Detailní náhled

DN Linhartice2

DN Linhartice2 

Detailní náhled

DN Červená Voda

DN Červená Voda 

Detailní náhled

DN Červená Voda1

DN Červená Voda1 

Detailní náhled
Uložit vše jako ZIP soubor

vytisknout  e-mailem