HZS Olomouckého kraje  

Přejdi na

Chráníme vaše životy, zdraví a majetek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

U dvou dopravních nehod motocyklistů zasahovali hasiči na Olomoucku.

Bohužel příznivé počasí a možnosti vyrazit na svých dvoukolových strojích sebou přináší i smutnou stránku světa na dvou kolech. Po včerejší vážné dopravní nehodě při které došlo k vážnému ztrátovému poranění mladého motorkáře i dnes zasahovali hasiči na Olomoucku u dvou těžkých nehod podobného charakteru. 

Krátce po patnácté hodině vyjela jednotka profesionální požární stanice ze Šternberka k nehodě motocyklisty. Ten ze svým strojem narazil do svodidel a způsobil si tržnou ránu na dolní končetině. Hasiči asistovali přivolané letecké záchranné službě a poté provedli nutná bezpečnostní opatření s úklidem komunikace.

U druhé dopravní nehody po střetu osobního vozidla s motocyklem u Unčovic na Olomoucku zasahovala jednotka požární stanice Olomouc a dobrovolní hasiči ze Senice na Hané. Hasiči asistovali posádce zdravotníků ZZS OK a poté provedli úklid po dopravní nehodě. Na místě nehody nezvykle zasahovala jednotka z Olomouce. Stávající jednotka profesionální požární stanice z Litovle v tu chvíli pomáhala likvidovat rozsáhlý lesní požár u Nové Hradečné. Z důvodu zajištění dojezdu jednotky pro případnou podobnou pomoc byla do Litovle na stanici jako záložní jednotka vyslána právě jednotka z Olomouce.

Zdeněk Hošák | tiskový mluvčí | HZS Olomouckého kraje

Odkazy do noveho okna

nehoda Lipina

nehoda Lipina 

Detailní náhled

nehoda Uncˇovice_1

nehoda Uncˇovice_1 

Detailní náhled

nehoda Uncˇovice

nehoda Uncˇovice 

Detailní náhled
Uložit vše jako ZIP soubor

vytisknout  e-mailem