HZS Moravskoslezského kraje  

Přejdi na

Vaše důvěra je náš závazek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Tři vydařené akce na přelomu května a června na Novojičínsku

XIX. Veletrh Novojičínska

            Ve dnech 26. a 27. 5. 2018 se Hasičský záchranný sbor MSK, stejně jako v uplynulých letech, zúčastnil tradiční regionální akce na podporu podnikání, jejímž hlavním organizátorem je Město Nový Jičín. I v letošním roce byla akce spojena i s oslavou dětské dne. Na Veletrhu jsme práci hasičů prezentovali stánkem preventivně výchovné činnosti a statickými ukázkami zásahové techniky (CAS T 815, AZ 30 Iveco Magirus). Letošního ročníku se zúčastnilo na 5 000 návštěvníků.

Pohádková první pomoc a Den sociálních služeb

            Dne 1. 6. 2018 se Hasičský záchranný sbor MSK zapojil do akce pořádané Městem Kopřivnice pod názvem Pohádková první pomoc a Den sociálních služeb. Na ploše před budovou městského úřadu byly předvedeny ukázky hašení, slaňování hasičů z budovy MÚ + požár výškové budovy (ukázka evakuace osob z okna MÚ výškovou technikou HZS MSK) a dále společný zásah PČR, jednotky SDH Kopřivnice a ZZS u dopravní nehody osobního automobilu (vyprošťování z vraku).

                       Statickými ukázkami byla rovněž prezentována zásahová technika – AZ 30 Iveco Magirus, CAS 20 T-815, kontejnerový automobil Mercedes Benz, motorový člun Zodiac PRO 650 a lodní kontejner. Nedílnou součástí celé akce byl rovněž stánek preventivně výchovné činnosti se zaměřením jak na děti, tak i na dospělé. Akce se zúčastnilo na 2 000 návštěvníků.

Den dětí v Bílovci

            Dne 1. 6. 2018 se Hasičský záchranný sbor MSK přispěl svou statickou ukázkou zásahové techniky CAS 20 T-815 k úspěšnému průběhu Dne dětí v areálu Na Střelnici v Bílovci. Den byl organizován Městem Bílovec a zúčastnilo se ho na 300 návštěvníků a to nejen z řad dětí a mládeže, ale i z řad dospělých.

Dagmar Benešová, HZS MSK, ÚO Nový Jičín

                                                       

Odkazy do noveho okna

Preventění na den dětí Kopřivnice 2018

Preventění na den dětí Kopřivnice 2018 

Detailní náhled

Preventění na den dětí Kopřivnice 2018 (2)

Preventění na den dětí Kopřivnice 2018 (... 

Detailní náhled

XIX.Veletrh Novojičínska 2018

XIX.Veletrh Novojičínska 2018 

Detailní náhled

XIX.Veletrh Novojičínska 2018 (2)

XIX.Veletrh Novojičínska 2018 (2) 

Detailní náhled
Uložit vše jako ZIP soubor

vytisknout  e-mailem