HZS Středočeského kraje  

Přejdi na

Chráníme vaše životy, zdraví a majetek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Tragická dopravní nehoda osobního vozidla a kamionu uzavřela silnici I/3 poblíž Mirošovic

Krátce před sedmou hodinou ranní přijalo Krajské operační a informační středisko Hasičského záchranného sboru Středočeského kraje informaci o vážné dopravní nehodě osobního vozidla a kamionu na silnici I/3 na výjezdu z Mirošovic. 

Na místo byla vyslána profesionální jednotka hasičů ze stanice Říčany s rychlým zásahovým vozidlem VW Transportér a cisternovou automobilovou stříkačkou Mercedes Benz. Jako posilová jednotka byla v rámci poplachového plánu vyslána jednotka SDH Senohraby s rychlým zásahovým vozidlem Opel Campo.

Jako první se na místo události dostavila dobrovolná jednotka, která zjistila, že osoba z osobního vozidla je mimo něj a utrpěla vážná zranění. Hasiči započali s první pomocí a oživovacími pokusy. Bohužel po příjezdu ZZS, konstatoval lékař zranění neslučitelná se životem. Z toho důvodu byl také odvolán vrtulník LZS, který byl původně na místo události vyslán. Hasiči dále zajistili místo události a po zadokumentování nehody Policií provedli úklid komunikace. Příčina tragické nehody je předmětem dalšího vyšetřování.

Foto: stanice Říčany

ppor. Petr Svoboda
HZS Středočeského kraje

vytisknout  e-mailem