HZS Pardubického kraje  

Přejdi na

Chráníme vaše životy, zdraví a majetek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

TFA „Zámecká věž Kroměříž 2018“ ovládli hasiči z Pardubic

Opět pro Vás máme vynikající zprávu. Všem reprezentantům HZS Pardubického kraje se v posledních dnech opravdu daří.

Ve čtvrtek 13. září se v Kroměříži na Velkém náměstí a Arcibiskupské věži uskutečnil již 18. ročník soutěže o putovní pohár ředitele Hasičského záchranného sboru Zlínského kraje v disciplínách TFA – Zámecká věž, Kroměříž – 2018.

Soutěžní družstva HZS Pardubického kraje, územního odboru Pardubice bylo ve složení nprap. Ondřej Pavlík, pprap. Marek Víšek, nstržm. Petr Plaček, stržm. Bc. Daniel Knápek a nsrtžm. Mgr. Ondřej Koleno. Soutěž probíhala odděleně po úsecích intervalovým způsobem podle pravidel a rozdělena byla do 4 úseků. Časy ze všech 4 úseků byly sečteny a poté vyhodnoceny. Trať byla postavena paralelně pro současný postup dvou soutěžících, vyjma úseku č. 4, kde se startovalo jednotlivě. Vyhodnocení bylo v kategoriích jednotlivců a kategorii družstev. Družstvo bylo čtyřčlenné, složené z vedoucího a tří členů.

Do letošního ročníku se přihlásilo celkem 55 závodníků a jedna závodnice. Upřednostněni byli závodníci, kteří se zúčastnili předchozích závodů Českého poháru v disciplínách TFA. Tedy i družstvo z Pardubic.

Putovní pohár si nakonec odvezlo družstvo hasičů z Pardubického kra­je, územního odboru Pardubic. Druzí skončili hasiči ze Zlína a třetí místo patří hasičům ze Svitav ve složení nstržm. Miroslav Nečas a nstržm. Aleš Tichý.

V jednotlivcích v kategorii A vyhrál skvělý a nadějný Petr Plaček a stal se tak absolutním vítězem celého českého poháru v TFA. Ondřej Pavlík skončil na 12. místě a Daniel Knápek na 13. místě. V kategorii B se Marek Víšek umístil na 3. místě a Ondřej Koleno skončil na 11. místě.

My tleskáme a moc gratulujeme!

por. Bc. Vendula Horáková, tisková mluvčí

Foto: TFA Kroměříž 1,2,3 - zdroj www.pozary.cz

Odkazy do noveho okna

TFA Kroměříž

TFA Kroměříž 

Detailní náhled

TFA Kroměříž1

TFA Kroměříž1 

Detailní náhled

TFA Kroměříž2

TFA Kroměříž2 

Detailní náhled

TFA Kroměříž3

TFA Kroměříž3 

Detailní náhled
Uložit vše jako ZIP soubor

vytisknout  e-mailem