HZS Jihočeského kraje  

Přejdi na

Chráníme vaše životy, zdraví a majetek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Taktické cvičení „Zámek Hluboká 2019“

Na Státním zámku Hluboká nad Vltavou proběhne v pondělí 4. listopadu ojedinělé cvičení složek integrovaného záchranného systému Jihočeského kraje, Národního památkového ústavu a dalších organizací s názvem „Zámek Hluboká 2019“. 

Dovolte nám, pozvat Vás na ojedinělé cvičení složek integrovaného záchranného systému Jihočeského kraje, Národního památkového ústavu a dalších organizací s názvem „Zámek Hluboká 2019“.
V České republice dosud nikdy neproběhlo cvičení, na kterém by se sešly právě bezpečnostní a záchranné složky s institucemi zabývajícími se péčí o naše historické dědictví. Uvítali jsme proto spolupráci s Národním památkovým ústavem a zástupci jednoho z nejcennějších jihočeských klenotů - Státního zámku Hluboká nad Vltavou a připravili cvičení zaměřené na jeho bezpečnost a ochranu.

Úkolem cvičících složek bude řešení nálezu nástražného výbušného systému na Státním zámku Hluboká nad Vltavou s následnou spoluprací při záchraně osob zasažených výbuchem nástražného systému.

Byli bychom velmi rádi, kdybyste přijali naše pozvání na pondělí 4. listopadu 2019, kdy se v Alšově jihočeské galerii od 9:30 hodin uskuteční tiskový brífink. Vlastní cvičení bude zahájeno v 10 hodin.

por. Ing. Vendula Matějů (vendula.mateju@jck.izscr.cz, 725 035 023)
Bc. Petra Kafková (kafkovap@zzsjck.cz, 604 636 491)
mjr. Mgr. Bc. Jiří Matzner (jiri.matzner@pcr.cz, 602 626 872)
Jana Hartmanová (hartmanova.jana@npu.cz, 724 511 225)

Svoji účast potvrďte do 31. října 2019 na adresu vendula.mateju@jck.izscr.cz nebo na jiri.matzner@pcr.cz.                                                                                       Označení „PRESS“ na cvičení nutné!!!

vytisknout  e-mailem