HZS Jihočeského kraje  

Přejdi na

Vaše důvěra je náš závazek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Suverénní vítězství jihočeských volejbalistů

HZS hl. m. Prahy byl v letošním roce organizátorem Přeboru HZS ČR ve volejbalu. Turnaje se zúčastnilo 12 družstev hasičských záchranných sborů krajů, družstvo vytvořilo i Generální ředitelství HZS ČR. 

V průběhu dvoudenního klání jihočeský tým nejprve prošel bez ztráty jediného setu základní skupinou, kde pokořil i loňské vítěze z HZS Jihomoravského kraje. Ve finálové skupině si pak Jihočešti poradili s družstvy generálního ředitelství a věčným rivalem - týmem HZS Moravskoslezského kraje. Oba zápasy byly opět na straně soupeře s nulou. Poslední zápas o celkové prvenství pak jihočeská reprezentace sehrála s týmem domácích, který byl silně podporován svými fanoušky. Jihočeši se však nezalekli a i pražské kolegy porazili 2:0.

Za jihočeský výběr reprezentovali: Vašek Svach, Milan Hořava, Jirka Struháček, Michal Škampa, Lukáš Kraus, Víťa Nevšímal, Radek Suchan, Andrea Stará a Vendula Matějů. Výkony Vaška Svacha a Jirky Struháčka zaujali trénéra reprezentačního týmu HZS ČR, oba Jihočeši obdrželi do republikového výběru pozvánku.

Autorem fotografií je HZS hl. m. Prahy, další foto naleznete ve fotogalerii HZS hl. m. Prahy.

 

Odkazy do noveho okna

Přebor ve volejbalu, Praha - 3. - 4. 11. 2015 (2)

Přebor ve volejbalu, Praha - 3. - 4. 11.... 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem