HZS Královéhradeckého kraje  

Přejdi na

Chráníme vaše životy, zdraví a majetek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Střet nákladního a osobního automobilu skončil zraněním tří osob

Silnice ze Solnice na Dobrušku byla po nehodě zcela uzavřena. 

   Dne 29.6. krátce před osmou hodinou ranní došlo na silnici I/14 mezi Solnicí a Dobruškou v obci Podbřezí k vážné dopravní nehodě nákladního a osobního automobilu. Na místo byla povolána jednotka profesionálních hasičů z požární stanice Dobruška.

   Plně naložený nákladní automobil Iveco narazil z boku do osobního automobilu značky Audi, jehož řidič odbočoval z protisměru na vedlejší silnici. Přestože řidič nákladního automobilu intenzívně brzdil, nedokázal srážce zabránit. Řidič nákladního vozidla zůstal po nárazu nezraněný. Hůře dopadli cestující v osobním automobilu, konkrétně se jednalo o řidiče a dvě děti na zadních sedadlech. Hasiči po příjezdu na místo neprodleně poskytli všem třem cestujícím první předlékařskou pomoc a po příjezdu zdravotnické záchranné služby je předali k dalšímu ošetření a transportu do zdravotnických zařízení. Štěstím bylo, že v osobním vozidle nikdo necestoval na sedadle předního spolujezdce, neboť tento prostor byl silným nárazem zcela zdeformován.

   Hasiči následně v místě řídili dopravu a prováděli úklid. Po domluvě s Policií ČR byla komunikace I/14 na dobu nezbytně nutnou zcela uzavřena.   

Text: mjr. Mgr. Ondřej Sezima (HZS Královéhradeckého kraje)
Foto: HZS Královéhradeckého kraje

Odkazy do noveho okna

Podbřezí2

Podbřezí2 

Detailní náhled

Podbřezí4

Podbřezí4 

Detailní náhled

Podbřezí3

Podbřezí3 

Detailní náhled

Podbřezí1

Podbřezí1 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem