HZS Zlínského kraje  

Přejdi na

Předcházíme rizikům


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Sraženou chodkyni do nemocnice transportoval vrtulník.

(8. 8. 2018) V 13:32 hodin přijalo krajské operační středisko HZS Zlínského kraje informaci o dopravní nehodě jednoho osobního automobilu v obci Vidče na Vsetínsku. Podle přijatých informací se na místě nacházela zraněná osoba a k události tak byla okamžitě vyslána jednotka hasičů města Rožnov pod Radhoštěm s jedním cisternovým vozem. 

Hasiči přijeli na místo současně s posádkou zdravotnické záchranné služby. Ihned bylo velitelem z místa upřesněno, že zde došlo k nehodě osobního automobilu zn. Škoda, který sjel mimo vozovku a srazil chodkyni. Vůz pak prorazil plot a skončil v zahradě jednoho z domů. Řidič vozu vyvázl bez zranění.

Jednotka pomohla zdravotníkům s ošetřením zraněné osoby, která byla následně letecky transportována do nemocnice. Po zajištění místa nehody byl vůz zabezpečen proti požáru a byl zkontrolován únik provozních náplní. Protože se nacházel mimo komunikaci a odstranění si zajistil majitel, bylo místo předáno policii a hasiči se v 15:09 hodin vrátili zpět na svou základnu.

Autor: kpt. Ing. Pavel Řezníček – HZS Zlínského kraje

Uložit vše jako ZIP soubor

vytisknout  e-mailem