HZS Karlovarského kraje  

Přejdi na

Vaše důvěra je náš závazek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Společně k cíli aneb benefiční štafetový běh

Dobrovolní i profesionální hasiči z Karlovarského kraje chtějí během benefičního běhu vybrat co nejvíce peněz pro onkologicky nemocné děti. 

Ostrovští dobrovolní hasiči společně s kolegy z profesionálních stanic v Karlových Varech a Toužimi a také z kolegy hasiči z podniku Čepro Hájek připravili na sobotu 27. května benefiční akci s názvem Společně k cíli. V rámci této akce hasiči štafetovým způsobem uběhnou trasu z Toužimi až do Ostrova se zastávkanmi na stanicích Toužim, Karlovy Vary, Čepro Hájek a Ostrov. Na těchto stanicích bude připravený program pro všechny návštěvníky, kteří se mohou těšit na ukázky hasičské techniky a vybavení a také činností, které hasiči při své práci běžně provádějí. Především ale na všech stanicích budou pokladičky, kam mohou návštěvníci přispěk libovolnou finanční částku. Celá benefiční akce má totiž jeden hlavní cíl a tím je pomoc onkologicky nemocným dětem. Celá vybraná částka během benefičního běhu bude převedena Nadačnímu fondu Šance onkoláčkům.

V sobotu 27. května tak přijďte povzbudit hasiče běžce na jejich několik desítek kilometrů dlouhé trase, podívat se na náročnost jejich práce a také případně přispět na dobrou věc.

Na příložené letáku jsou veškeré informace o akci.

2 Pozvanka.jpg

vytisknout  e-mailem