HZS Pardubického kraje  

Přejdi na

Vaše důvěra je náš závazek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Soutěž v disciplínách TFA v Olomouc

Závěrem tohoto týdne se v Olomouci před budovou regionálního centra Olomouc uskutečnila soutěž o nejtvrdšího hasiče – TFA Olomouc 2019. Závodu se zúčastnili příslušníci HZS ČR, zaměstnanci HZS podniků, členové SDH obcí a pozvaní závodníci ze zahraničí. Pro závodníky nejen z České republiky, ale i ze zahraničí byla připravena paralelní trať pro současný start dvou soutěžících. Hasiči startovali v kompletním zásahovém oděvu za použití dýchacího přístroje jako zátěže.

Nejprve před budovou Regionálního centra Olomouc plnili silové disciplíny, které byly rozděleny do tří úseků, a na závěr vyběhli až do 18. patra výškové budovy.

Hasičský záchranný sbor Pardubického kraje měl v soutěži také svá želízka v ohni. Byli jimi například Marek Víšek, Daniel Knápek i Ondřej Koleno ze stanice Pardubice, Michal Pelichovský a Štefan Velič ze stanice Žamberk, Aleš Tichý, Miroslav Nečas i Josef Jiruše ze stanice Svitavy.

Na 14. místě v kategorii A skončil Daniel Knápek, v kategorii B – Marek Víšek skončil na šestém místě, Michal Pelichovský na 13. místě, Ondřej Koleno na 19. místě, Aleš Tichý na 24. místě a Miroslav Nečas na 27. místě. V kategorii C skončil na 9. místě Josef Jiruše.

Gratulujeme.

por. Bc. Vendula Horáková, tisková mluvčí

Odkazy do noveho okna

TFA Olomouc

TFA Olomouc 

Detailní náhled

TFA Olomouc1

TFA Olomouc1 

Detailní náhled
Uložit vše jako ZIP soubor

vytisknout  e-mailem