HZS Královéhradeckého kraje  

Přejdi na

Chráníme vaše životy, zdraví a majetek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Sníh opět komplikoval dopravu v kraji

V souvislosti s výstrahami meteorologů pro dnešní den evidují krajští hasiči mírně zvýšený počet událostí. Do dnešních 16:30 zasahovali celkem u 20 událostí. 

Čas 16:30

Jednotky požární ochrany byly v polovině případů povolávány k dopravním nehodám. Hasiči tak řešili například nehody na Rychnovsku v obci Val. Nejdříve zde byla v 14:02 nahlášena nehoda autobusu a osobního vozidla a pár minut na to došlo v místě také k nehodě dvou osobních vozidel. Naštěstí se vše obešlo bez zranění.

Na Trutnovsku museli hasiči v Choustníkově Hradišti v 14:18 vyprošťovat osobní automobil spadlý do potoka. Nikdo nebyl zraněn. Broumovští hasiči pak řešili dvě nehody v rozmezí asi deseti minut (15:08 a 15:18) na silnici II. třídy vedoucí z Náchoda do Broumova nedaleko Hejtmánkovic. Jedna osoba byla zraněna. Jednotka zde pomáhala se zajištěním míst událostí a prováděla protipožární opatření.

Do odpoledne likvidovali hasiči jen tři spadlé stromy, a sice v Železnici na Jičínsku, v Javornici na Rychnovsku a ve Vlčicích na Trutnovsku.

Martina Götzová, tisková mluvčí
FOTO: HZS Královéhradeckého kraje

Odkazy do noveho okna

DN Choustíkovo H. 1

DN Choustíkovo H. 1 

Detailní náhled

DN Choustíkovo H. 2

DN Choustíkovo H. 2 

Detailní náhled

DN Choustíkovo H. 3

DN Choustíkovo H. 3 

Detailní náhled

TP Javornice

TP Javornice 

Detailní náhled
Uložit vše jako ZIP soubor

vytisknout  e-mailem