HZS Zlínského kraje  

Přejdi na

Chráníme vaše životy, zdraví a majetek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Školení jednotek SDH obcí v ovládání programu Port.All 2. 11., 15. 11. a 23. 11. 2022

Hasičský záchranný sbor ČR v současnosti využívá pro komunikaci s jednotkami SDH obcí (dále jen "JSDHO") webovou aplikaci „Port.All“. Aplikace „Port.All“ je bezplatná webová aplikace (https://jsdh.izscr.cz), která slouží primárně k evidenci všech potřebných informací v rámci JSDHO (např. zpráva o zásahu, evidence prostředků technické a strojní služby, evidence osob, kontaktů, jízd techniky). Zároveň je nástrojem k synchronizaci těchto dat s databází HZS Zlínského kraje přes zabezpečené datové rozhraní. Díky tomu jsou důležitá data o JSDHO odesílána i přijímána zcela automaticky a není tak třeba zasílat formuláře o prováděných zásazích nebo aktualizaci dat o JSDHO písemnou formou.

Více informací naleznete zde - https://www.hzscr.cz/clanek/port-all.aspx .

JSDHO si určí zástupce, který je znalý práce s webovými aplikacemi. Tento zástupce bude zároveň administrátorem záznamů v apliakci „Port.All“ pro svou JSDHO a bude zodpovědný za správnost zadaných údajů o JSDHO.

Zaškolení na tuto aplikaci bude probíhat ve dnech 2. 11., 15. 11. a 23. 11. 2022 v zasedací místnosti na stanici Val. Meziříčí od 15:00. Vyslaný zástupce musí být vybaven na toto zaškolení notebookem nebo tabletem s webovým prohlížečem. Na jednotlivé termíny budou zaslány příslušným jednotkám pozvánky. 

Od 1. 1. 2023 tak bude HZS Zlínského kraje komunikovat se všemi JSDHO pouze prostřednictvím této aplikace.

vytisknout  e-mailem