HZS Zlínského kraje  

Přejdi na

Vaše důvěra je náš závazek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Řidičku a dítě transportoval z místa nehody vrtulník.

(24.7.2015) Na místě vážné dopravní nehody dvou vozidel u obce Staré Hutě na Uherskohradišťsku zasahují všechny složky IZS.  

V 09:13 hodin obdržel operační důstojník krajských hasičů ve Zlíně informaci o dopravní nehodě dvou vozidel, ke které došlo na hlavním silničním tahu I/50 z Buchlovic směrem na Brno.
 
Na místo hlášené události byli vysláni profesionální hasiči ze stanice Uherské Hradiště a dobrovolní hasiči z Koryčan. Ještě v průběhu jízdy bylo upřesněno, že na místě nehody osobního vozidla s dodávkou došlo k zaklínění a zranění řidičky a dítěte. Dítě bylo z vraku osobního vozidla vyproštěno ještě před příjezdem jednotek, řidičku vyprostili hasiči. Oba zranění skončili v péči posádek zdravotnické záchranné služby. Na místo nehody byl povolán i vrtulník letecké záchranné služby, který je následně transportoval k dalšímu ošetření do Brna.
 
Hasiči zajistili místo nehody a havarovaná vozidla. Provoz na hlavní komunikaci je uzavřen a policisti odklání osobní vozidla na objízdnou trasu. Jednotky zůstávají na místě události a odstraňují následky nehody.
 
Autor: por. Bc. Libor Netopil
           tiskový mluvčí HZS Zlínského kraje

vytisknout  e-mailem