HZS Zlínského kraje  

Přejdi na

Chráníme vaše životy, zdraví a majetek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Řidička skončila po nárazu na střeše uprostřed vozovky.

(22. 12. 2017) Jedno zranění si vyžádala dopravní nehoda na silnici I. třídy č. 50 nedaleko obce Veletiny, která se stala krátce před šestou hodinou večerní. Na místo byla okamžitě vyslána jednotka profesionálních hasičů ze stanice Uherský Brod. 

Hasiči dorazili na místo do několika minut. Jak bylo velitelem potvrzeno, došlo zde ke střetu osobního automobilu VW Passat s odstaveným vozem VW Golf. Passat zůstal po střetu na střeše uprostřed vozovky. Zraněnou řidičku si do své péče převzala posádka zdravotnické záchranné služby, a po prvotním ošetření ji odvezla do nemocnice. K žádnému dalšímu zranění na místě nedošlo. Frekventovaná komunikace byla po nehodě úplně uzavřena.

Jednotka provedla zabezpečení místa události a oba vozy zajistila proti možnému vzniku požáru. Místo události bylo nasvětleno kvůli dokumentaci a šetření nehody.

Před půl devátou bylo havarované vozidlo odklizeno z komunikace a naložena na odtahovou službu. Po uklizení povrchu vozovky se jednotka vrátila zpět na svou základnu.

Autor: kpt. Ing. Pavel Řezníček – HZS Zlínského kraje

Uložit vše jako ZIP soubor

vytisknout  e-mailem