HZS Zlínského kraje  

Přejdi na

Předcházíme rizikům


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Řidiči, cyklisté a chodci pozor!

(26.04.2018) Profesionální hasiči Hasičského záchranného sboru Zlínského kraje se slunečním počasím častěji vyjíždějí k nehodám s chodci a cyklisty. Nebylo tomu ani jinak ve středu odpoledne, kdy vyjížděli během pár hodin ke třem dopravním nehodám. Ty se naštěstí obešly bez vážného zranění. 

První nehoda, ke které vyjížděli hasiči ze stanice Holešov, se stala ve čtyři hodiny odpoledne v Holešově na ulici Novosady. Zde se střetla řidička osobního vozidla s cyklistou. Po příjezdu hasičů k nehodě zraněný cyklista ležel na komunikaci. Hasiči mu ihned poskytli předlékařskou pomoc a následně jej předali záchranářům. Provoz v místě nehody byl omezen, proto hasiči usměrňovali dopravu. Šetření nehody si převzali dopravní policisté.

Druhá nehoda se stala o dvě hodiny později v krajském městě v části Louky na ulici Pod Vinohrady. Zde hasiči ze stanice Zlín zasahovali u dopravní nehody dvou osobních vozidel a dvou chodců. Zraněné chodce si do péče vzali přivolaní záchranáři. Jednoho z nich nakonec převezli i do krajské nemocnice. Komunikace zde byla více než hodinu obousměrně uzavřena. Příčinu nehody šetří dopravní policisté.

Třetí nehoda se stala krátce před devátou hodinou večerní v Kroměříži na ulici 1. máje, a to mezi chodcem a osobním vozidlem. Chodec skončil v péči záchranářů.  I zde si šetření nehody převzali policisté.

Autor: por. Mgr. Lucie Javoříková, tisková mluvčí HZS Zlínského kraje

Odkazy do noveho okna

Holešov 1

Holešov 1 

Detailní náhled

Holešov 2

Holešov 2 

Detailní náhled
Uložit vše jako ZIP soubor

vytisknout  e-mailem