HZS Zlínského kraje  

Přejdi na

Chráníme vaše životy, zdraví a majetek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Řidič havaroval mimo komunikaci a se zraněním byl odvezen do nemocnice.

(14. 1. 2020) V 16:58 hodin přijalo krajské operační středisko informaci o dopravní nehodě se zraněním nedaleko obce Dřínov na Kroměřížsku. K události se do šesti minut od vyhlášení poplachu dostavila jednotka profesionálních hasičů ze stanice Morkovice-Slížany. 

Na místě události bylo prvotním průzkumem zjištěno, že řidič se svou Mazdou nejprve narazil do břehu vedle vozovky, a následně skončil s vozem zpět v jednom jízdním pruhu. Sám byl při nehodě zraněn, ale nebylo nutné jeho vyproštění. Hasiči proto zajistili místo události a pomohli s naložením řidiče do vozu zdravotnické záchranné služby. Následně byl odvezen do nemocnice.

Únik pohonných hmot a dalších provozních kapalin byl zachycen a zlikvidován pomocí speciálních sypkých sorbentů. Po zabezpečení vraku proti nebezpečí vzniku požáru prováděla jednotka nasvícení místa pro policii, a po ukončení dokumentace byl vůz odtažen mimo vozovku, aby nebránil plynulému provozu. Po úklidu povrchu komunikace od střepů a úlomků bylo místo předáno policii a jednotka se v 19:19 hodin vrátila zpět na svou základnu.

Autor: kpt. Ing. Pavel Řezníček – HZS Zlínského kraje

Odkazy do noveho okna
Uložit vše jako ZIP soubor

vytisknout  e-mailem