HZS Karlovarského kraje  

Přejdi na

Předcházíme rizikům


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Registrace na VII. ročník konference IZS jsou otevřené

Letos se konference opět vrací do prostorů hotelu Richmond v Karlových Varech 

VII. ročník konference IZS zohledňuje skutečnost, že integrovaný záchranný systém slouží v novodobé podobě našim občanům již 20 let. Od vzniku zákona č. 239/2000 Sb., o IZS došlo k neuvěřitelnému posunu snad všech oblastí záchranářství. Používáme nové technologie, nové postupy, modernější legislativu, inovativní metody výcviku. Díky rozvoji mobilní telefonie, virtuálnímu sdílení dat si dnes již některé oblasti práce záchranářů nedokážeme ani představit. Rádi bychom presentovali zcela konkrétní inovace, které přispívají k urychlení a usnadnění poskytované záchrany. Zajímavé bude jistě i ohlédnutí oněch 20 let nazpět k učinění srovnání z čeho jsme vyšli, nač jsme tenkrát navazovali a kde stojíme dnes. 20 let je příležitost nejen ke srovnání, ale také k poděkování těm, díky nimž bylo nač navazovat a díky komu se můžeme stále posouvat v záchranářství kupředu, což od nás společnost v níž žijeme bezesporu očekává.

Konference IZS, pořádaná Zdravotnickou záchrannou službou Karlovarského kraje, Hasičským záchranným sborem Karlovarského kraje a Policií České republiky, je každoročně zaměřena nejen na spolupráci složek integrovaného záchranného systému a představení technologií a služeb, které jsou složky schopné poskytnout. Jde také o řadu zajímavých kazuistik a předávání cenných informací. Dále jsou představovány informační technologie a jejich vývoj, které slouží ke zrychlení práce v integrovaném záchranném systému, ale také mezi složkou IZS a zdravotnickým zařízením či veřejností. Konference s několikaletou tradicí je určena pro zaměstnance složek integrovaného záchranného systému, zdravotnické pracovníky, neziskové organizace i vysokoškolské studenty dotčených oborů.

Konference má své webové stránky na adrese: www.konfrenceizs.cz, kde je možné se podívat na program včetně témat přednášek, a hlavně je možné se zde zdarma registrovat. Počet míst pro posluchače je omezený, vyplatí se tak vytvořit si registraci včas.

vytisknout  e-mailem