HZS Pardubického kraje  

Přejdi na

Vaše důvěra je náš závazek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Ranní zásahy hasičů

HZS Pardubického kraje, územní odbor Ústí nad Orlicí

Do Chocně k dopravní nehodě směřovaly hasičské jednotky v pondělí 5. března v 6.45 hodin. Jednalo se o náraz osobního vozidla do stromu. Při nehodě byla jedna osoba zraněna těžce, dvě osoby byly zraněny lehce a dvě osoby vyvázly bez zranění. Na místo přiletěl i vrtulník Letecké záchranné služby. Hasiči pomáhali s ošetřením zraněných osob, dále řídili dopravu v místě nehody a odstraňovali následky nehody.

HZS Pardubického kraje, územní odbor Svitavy

V pondělí 5. března v 7.11 hodin zasahovali hasiči v Poličce, kde došlo k nehodě šesti automobilů. Při nehodě došlo ke zranění jedné osoby, která byla předána do péče zdravotnické záchranné služby. Hasiči postupně vyprostili všechna auta ze závějí.  

K další nehodě dvou vozidel vyjížděly hasičské jednotky v pondělí 5. března v 7.23 hodin do Březové nad Svitavou. Po příjezdu první jednotky na místo bylo nutné vyprostit zaklíněnou osobu ze zdemolovaného vozidla. Zraněná osoba byla umístěna do vakuové matrace. Při nehodě byly zraněny tři osoby. Hasiči dále zajistili vozidla proti požáru i úniku provozních náplní a po odstranění následků nehody se hasiči vrátili zpět na stanice.

Vendula Horáková, tisková mluvčí

Odkazy do noveho okna

DN Polička

DN Polička 

Detailní náhled

DN Polička1

DN Polička1 

Detailní náhled
Uložit vše jako ZIP soubor

vytisknout  e-mailem