HZS Jihočeského kraje  

Přejdi na

Předcházíme rizikům


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Ranní nehody na jihočeských silnicích

Dvě nehody zaměstnaly jihočeské hasiče dnes v ranních hodinách. Jednotky zasahovaly nejprve v Dvorech nad Lužnicí a poté u Kaplice. Obě nehody na pohled vypadaly dramaticky, ale nakonec hasiči nemuseli ani v jednom případě použít speciální hydraulické vyprošťovací zařízení.  

Profesionální hasiči ze stanice Třeboň a jednotka SDH obce Suchdol nad Lužnicí byli v 4:21 hodin vysláni do Dvorů nad Lužnicí k dopravní nehodě, kdy řidič osobního automobilu se se svým vozem otočil přes střechu a narazil do domu. Vyproštění nebylo potřeba, řidič byl v době příjezdu v péči ZZS. Podle prvotních informací z místa zásahu nebyla narušena statika domu. Hasiči provedli u auta protipožární opatření a kontrolu úniku provozních látek. Nehodu šetří Policie ČR. Obě jednotky z místa zásahu odjely krátce po 5. hodině ranní.

K další nehodě ohlášené s nutností vyproštění zraněných osob vyjeli v 8:27 hodin na silnici E55 do katastru obce Netřebice ve směru ke Kaplici-nádraží profesionální hasiči ze stanice Kaplice. Jednalo se o nehodu jednoho osobního automobilu, který vyjel ze silnice, narazil zde do stromu a skončil převrácený na střeše. Při nehodě se zranila jedna osoba, vyproštění nakonec nebylo potřeba. Hasiči provedli zajištění havarovaného auta proti požáru a kontrolu úniku provozních kapalin. Před devátou hodinou dopolední nehodu předali Policii ČR k šetření a odjeli zpět na základnu.

Odkazy do noveho okna

Dopravní nehoda OA, Kaplice-nádraží - 20. 7. 2016 (1)

Dopravní nehoda OA, Kaplice-nádraží - 20... 

Detailní náhled

Dopravní nehoda OA, Kaplice-nádraží - 20. 7. 2016 (4)

Dopravní nehoda OA, Kaplice-nádraží - 20... 

Detailní náhled

Dopravní nehoda OA, Kaplice-nádraží - 20. 7. 2016 (3)

Dopravní nehoda OA, Kaplice-nádraží - 20... 

Detailní náhled

Dopravní nehoda OA, Kaplice-nádraží - 20. 7. 2016 (2)

Dopravní nehoda OA, Kaplice-nádraží - 20... 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem