HZS Zlínského kraje  

Přejdi na

Předcházíme rizikům


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Při požáru hospodářské budovy se popálila jedna osoba.

(11. 6. 2019) Krátce po půl třetí odpoledne byl vyhlášen požární poplach profesionálním hasičům ze stanice Zlín a dobrovolným hasičům obce Želechovice nad Dřevnicí. Podle přijatých informací od oznamovatele události došlo ve sklepě rodinného domu v Želechovicích nad Dřevnicí k požáru, a na místě se nacházela jedna zraněná osoba. 

Do několika minut od ohlášení události na místo dorazily celkem čtyři cisternové vozy a velící důstojník směny. Po provedení prvotního průzkumu bylo upřesněno, že požár zasáhl nadzemní hospodářskou budovu mimo rodinný domek. Jedna osoba se snažila plameny uhasit a s popáleninami skončila v péči zdravotnické záchranné služby.

Hasiči natáhli jeden útočný proud a požár dostali velmi rychle pod kontrolu. V 15:00 hodin byla velitelem hlášena lokalizace a asi po půlhodině i likvidace události. Při hasebních pracích byly z budovy vyneseny také čtyři tlakové láhve.

K události byl povolán vyšetřovatel hasičů, který nyní zjišťuje přesnou příčinu vzniku události i výše způsobených škod.

Autor: kpt. Ing. Pavel Řezníček – HZS Zlínského kraje

Odkazy do noveho okna
Uložit vše jako ZIP soubor

vytisknout  e-mailem