Hasičský záchranný sbor České republiky  

Přejdi na

Vaše důvěra je náš závazek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Prezident republiky ocenil náměstka Daniela Miklóse

29. 10. 2020 - Za aktivní podíl na zvládání koronavirové krize byl medailí od prezidenta Miloše Zemana oceněn náměstek generálního ředitele HZS ČR plk. Daniel Miklós. 

U příležitosti státního svátku Dne vzniku samostatného československého státu ocenil prezident republiky Miloš Zeman medailí Za zásluhy I. stupně plk. Ing. Daniela Miklóse, náměstka generálního ředitele HZS ČR pro prevenci a civilní nouzovou připravenost.

Plukovník Ing. Daniel Miklós, MPA, po ukončení studií na Vysoké škole báňské v roce 2003, nastoupil na MV-generální ředitelství HZS ČR a začal pracovat v sekci prevence a civilní nouzové připravenosti. Se získáváním pracovních zkušeností postupně zastával funkce v managementu této sekce. Nejprve od roku 2007 vykonával funkci vedoucího oddělení krizového řízení, v letech 2016 až 2017 zastával funkci ředitele odboru ochrany obyvatelstva a krizového řízení. Od dubna 2017 je náměstkem generálního ředitele HZS ČR pro prevenci a nouzovou připravenost.

Během koronavirové krize na jaře 2020 byl klíčovým členem řízení resortu Ministerstva vnitra, aktivně se účastnil jednání Krizového štábu ministra vnitra a velkou měrou se zasloužil o zvládnutí první vlny pandemie.



Daniel Miklós
 

Odkazy do noveho okna

Plk. Daniel Miklós

Plk. Daniel Miklós 

Detailní náhled
Uložit vše jako ZIP soubor

vytisknout  e-mailem