HZS Kraje Vysočina  

Přejdi na

Chráníme vaše životy, zdraví a majetek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Přehled zásahů na Třebíčsku od 07.00 hod pondělí 28. července 2014 do 07.00 hod úterý 29. července 2014

 
V 10.05 hod vyjeli třebíčští profesionální hasiči vyprostit poštolku, která uvízla v komíně na domě na ulici Jana Habry v Třebíči. Poštolka byla v komíně zamotaná do provazu. Hasičům se jí podařilo po několika minutách vyprostit a nezraněnou vypustit do volné přírody. Při zásahu byla využita výšková technika.
 
V 10.18 hod byla na linku tísňového volání Hasičského záchranného sboru Kraje Vysočina ohlášena dopravní nehoda dvou osobních vozidel na ulici U Kuchyňky v Třebíči. Střet se obešel bez zranění osob. Zasahující jednotka třebíčských profesionálních hasičů zajistila vozidla proti požáru a uniklé provozní kapaliny zlikvidovala speciálním sorbentem.
 
V 10.50 hod vyslalo Krajské operační a informační středisko Hasičského záchranného sboru Kraje Vysočina jednotku profesionálních hasičů ze stanice Moravské Budějovice společně s jednotkou sboru dobrovolných hasičů z Jaroměřic nad Rokynou k ohlášenému požáru hromady odpadu v průmyslové zóně v Popovicích. Průzkumem místa zásahu hasiči zjistili, že se jedná o nenahlášené pálení.
 
V 15.50 hod provedla místní jednotka sboru dobrovolných hasičů dohašení skrytého ohniště po nedělním požáru pole a lesa v katastru Dukovan.
 
V 16.56 hod provedli třebíčští profesionální hasiči odstranění vosího hnízda ze štítu chaty na dětském táboře v Heralticích.
 
Ve 20.38 hod vyjeli jemničtí profesionální hasiči vyprostit autobus, který při nehodě sjel částečně do příkopu u Pálovic.
 

vytisknout  e-mailem