HZS Kraje Vysočina  

Přejdi na

Předcházíme rizikům


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Přehled zásahů na Třebíčsku od 07,00 hod dne 28. července do 07,00 hod dne 29. července 2017

V 13,44 hod zasahovala jednotka profesionálních hasičů ze stanice v Náměšti nad Oslavou u dopravní nehody osobního vozidla v Náměšti nad Oslavou. Při nehodě se zranila jedna osoba a skončila v péči zdravotníků. Hasiči provedli na havarovaném vozidle protipožární opatření a místo události technicky zabezpečili.

V 15,40 hod pročistila jednotka profesionálních hasičů z Moravských Budějovic ucpanou kanalizaci v ulici Čechova v Moravských Budějovicích.

V 00,28 hod otevřela jednotka profesionálních hasičů z Třebíče dveře bytu v ulici Zahraničního odboje v Třebíči.

V 03,08 hod ohlásilo čidlo EPS požár v objektu společnosti sídlící v Nové Vsi. Na místo události vyjela jednotka profesionálních hasičů ze stanice Třebíč společně s jednotkami sborů dobrovolných hasičů z Okříšek, Přibyslavic a Nové Vsi. Provedeným průzkumem místa zásahu hasiči zjistili, že se jedná o planý poplach.

V 05,56 hod vyjela jednotka profesionálních hasičů z Jemnice k ohlášené dopravní nehodě osobního vozidla na komunikaci v ulici Budějovická v Jemnici. Vůz skončil po nehodě převrácený na boku. Při nehodě se zranila jedna osoba. Hasiči provedli na havarovaném vozidle protipožární opatření a místo události technicky zabezpečili.

 

Kpt. Ing. Bc. Petra Musilová – tisková mluvčí

vytisknout  e-mailem