HZS Kraje Vysočina  

Přejdi na

Předcházíme rizikům


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Přehled zásahů na Třebíčsku od 07,00 hod dne 25. července do 07,00 hod dne 26. července 2016

 

V průběhu dne odstraňovali hasiči obtížný hmyz na ulici Podhradí v Náměšti nad Oslavou, na ulici Nerudova v Moravských Budějovicích a v obci Bohušice.

V 14,44 hod odstranila jednotka profesionálních hasičů ze stanice Moravské Budějovice olejovou skvrnu na komunikaci na ulici Havlíčkova v Moravských Budějovicích.

V 16,00 hod vyjela jednotka profesionálních hasičů ze stanice Třebíč společně  s jednotkami sborů dobrovolných hasičů z Čáslavic a Jaroměřic nad Rokytnou k ohlášenému požáru traktoru v areálu zemědělského družstva v obci Kojetice. Majiteli traktoru se podařilo požár uhasit ještě před příjezdem jednotek na místo události. Požár se obešel beze škody a bez zranění. Požár zapříčinila technická závada na brzdách.

V 16,35 hod vyslal operační důstojník jednotku profesionálních hasičů ze stanice Třebíč k ohlášené dopravní nehodě dvou osobních vozidel na komunikaci u obce Okrašovice. Při nehodě se zranila jedna osoba a skončila v péči zdravotníků. Hasiči provedli na havarovaném vozidle protipožární opatření a místo události technicky zabezpečili.

V 17,25 hod vyjeli třebíčští profesionální hasiči k ohlášené nehodě osobního vozidla na Bráfově třídě v Třebíči. Nehoda se obešla bez zranění osob. Hasiči na havarovaném vozidle provedli protipožární opatření a místo události technicky zabezpečili.

V 18,53 hod přijala operátorka tísňové linky 112 oznámení o dopravní nehodě dvou osobních vozidel na ulici Nábřežní v Jaroměřicích nad Rokytnou. Na místo události vyjely jednotky profesionálních hasičů ze stanic v Moravských Budějovicích a Třebíči. Z místa převezli zdravotníci k dalšímu ošetření dvě zraněné osoby. Hasiči provedli na havarovaných vozidlech protipožární opatření a místo události technicky zabezpečili.

Ve 22,12 hod provedla jednotka profesionálních hasičů ze stanice Třebíč otevření dveří bytu na ulici Tkalcovská v Třebíči.

Kpt. Ing. Bc. Petra Musilová – tisková mluvčí

vytisknout  e-mailem