HZS Kraje Vysočina  

Přejdi na

Chráníme vaše životy, zdraví a majetek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Přehled zásahů na Třebíčsku od 07,00 dne 30. ledna do 07,00 hod 31. ledna 2016

 

V 07,57 hod skončil u Moravských Budějovic osobní vůz po nehodě převrácený na střeše. Při nehodě se zranila jedna osoba a skončila v péči zdravotníků. Hasiči ze stanice v Moravských Budějovicích provedli na havarovaném vozidle protipožární opatření a místo události technicky zabezpečili.

V 09,07 hod havaroval u obce Okarec osobní vůz a skončil po nehodě v příkopu. Nehoda se obešla bez zranění osob. Zasahující jednotky profesionálních hasičů ze stanic v Třebíči a Náměšti nad Oslavou provedly na vozidle protipožární opatření a místo události technicky zabezpečily.

V 13,17 hod likvidovala jednotka profesionálních hasičů ze stanice Náměšť nad Oslavou sršní hnízdo na střeše rodinného domu na ulici Družstevní v Náměšti nad Oslavou.

V 14,54 hod zasahovali profesionální hasiči ze stanic v Třebíči a Náměšti nad Oslavou u mladé dívky, kterou srazil vlak u obce Vladislav. Hasiči poskytli zraněné předlékařskou první pomoc a po příjezdu zdravotníků ji předali do jejich péče. Místo události hasiči technicky zabezpečili.

 

Kpt. Ing. Bc. Petra Musilová – tisková mluvčí

vytisknout  e-mailem