HZS Kraje Vysočina  

Přejdi na

Vaše důvěra je náš závazek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Přehled zásahů na Pelhřimovsku od 07,00 hod dne 20. listopadu do 07,00 hod dne 21. listopadu 2017

V 08,48 hod provedla jednotka sboru dobrovolných hasičů z Počátek vyproštění vozidla ze silničního příkopu na komunikaci u Počátek.

V 08,49 hod pomohli profesionální hasiči ze stanice v Kamenici nad Lipou zdravotníkům s transportem pacienta v ulici Vít. Nováka v Kamenici nad Lipou.

V 16,56 hod zasahovala jednotka profesionálních hasičů ze stanice Pelhřimov u dopravní nehody dvou osobních vozidel v ulici Nádražní v Pelhřimově. Nehoda se obešla bez zranění osob. Hasiči provedli zajištění havarovaných vozidel proti požáru a úniku provozních kapalin.

V 18,32 hod vyjela jednotka profesionálních hasičů ze stanice Pelhřimov k požáru, který hlásilo čidlo EPS v objektu společnosti sídlící v ulici Matějkova v Pelhřimově. Provedeným průzkumem místa zásahu hasiči zjistili, že se jedná a o planý poplach.

V 22,49 hod přijala operátorka tísňové linky 112 Hasičského záchranného sboru Kraje Vysočina hlášení o dopravní nehodě osobního vozidla a kamionu na komunikaci u Obrataně. Na místo události vyjela jednotka profesionálních hasičů ze stanice Pacov. Při nehodě se zranila jedna osoba a skončila v péči zdravotníků. Hasiči provedli na havarovaných vozidlech protipožární opatření a místo události technicky zabezpečili.

Kpt. Ing. Bc. Petra Musilová – tisková mluvčí

vytisknout  e-mailem