HZS Kraje Vysočina  

Přejdi na

Chráníme vaše životy, zdraví a majetek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Přehled zásahů na Havlíčkobrodsku od 07,00 hod dne 28. července do 07,00 hod dne 29. července 2017

V 08,19 hod vyjela jednotka havlíčkobrodských profesionálních hasičů k ohlášené dopravní nehodě dvou osobních vozidel na komunikaci v ulici Ledečská v Havlíčkově Brodě. Při nehodě se zranila jedna osoba. Hasiči provedli na havarovaných vozidlech protipožární opatření a místo události technicky zabezpečili.

V 08,43 hod odstranila jednotka profesionálních hasičů ze stanice Chotěboř nebezpečně nakloněnou větev nad komunikací v Břevnici.

V 10,06 hod vyjela jednotka profesionálních hasičů ze stanice Světlá nad Sázavou zlikvidovat olejovou skvrnu na komunikaci v obci Tis. Na místo události byla povolána Správa a údržba silnic.

V 01,03 hod vyjela jednotka profesionálních hasičů otevřít dveře bytu do Nové Vsi u Světlé.

V 05,04 hod přijala operátorka tísňové linky 112 Hasičského záchranného sboru Kraje Vysočina oznámení o vážné dopravní nehodě osobního vozidla na komunikaci u Golčova Jeníkova. Na místo události vyjela jednotka profesionálních hasičů ze stanice Ledeč nad Sázavou společně s jednotkou sboru dobrovolných hasičů z Golčova Jeníkova. I přes veškerou snahu záchranářů na místě zemřel spolujezdec. Dvě zraněné osoby přepravili zdravotníci po nezbytném ošetření na místě události k dalšímu ošetření do nemocnice. Hasiči provedli na havarovaném vozidle protipožární opatření a místo události technicky zabezpečili.

 V 05,07 hod vyjela jednotka profesionálních hasičů ze stanice Chotěboř oznámení o dopravní nehodě osobního vozidla na komunikaci v ulici Bezděkovská v Chotěboři. Při nehodě se zranily dvě osoby. Hasiči provedli na havarovaném vozidle protipožární opatření a místo události technicky zabezpečili.

Kpt. Ing. Bc. Petra Musilová – tisková mluvčí

vytisknout  e-mailem