HZS Kraje Vysočina  

Přejdi na

Vaše důvěra je náš závazek


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Přehled zásahů na Havlíčkobrodsku od 07,00 hod dne 19. října do 07,00 hod dne 20. října 2016

 

V 08,02 hod se jednotka profesionálních hasičů ze stanice Havlíčkův Brod společně s jednotkami sborů dobrovolných hasičů z Dolní Krupé, Rozsochatce a Horní Krupé zapojily do pátrání po pohřešované osobě v obcí Údolí.

V 15, 16 hod vyjela jednotka profesionálních hasičů ze stanice Chotěboř společně s jednotkou sboru dobrovolných hasičů ze Ždírce nad Doubravou k ohlášené dopravní nehodě dvou osobních vozidel na komunikaci u obce Oudoleň. Při nehodě se zranili dva lidé a skončili v péči zdravotníků. Hasiči pomohli zdravotníkům s ošetřením zraněných a na havarovaných vozidlech provedli protipožární opatření.

V 16,20 hod provedla jednotka sboru dobrovolných hasičů z Herálce tlakování kanalizace v Herálci.

V 03,22 hod vyjely jednotky profesionálních hasičů ze stanic v Ledči nad Sázavou a ve Světlé nad Sázavou k ohlášenému požáru trámu v blízkosti komína na rodinném domě v obci Horní Březinka. Při požáru ani samotném zásahu se nikdo nezranil. Majetková škoda vzniklá požárem nebyla dosud vyčíslena. Příčina vzniku požáru se vyšetřuje.

V 06,00 hod se u obce Veselý Žďár střetla dvě osobní vozidla. Při nehodě se zranila jedna osoba a skončila v péči zdravotníků. Zasahující jednotka profesionálních hasičů ze stanice Havlíčkův Brod provedla na havarovaných vozidlech protipožární opatření a místo události technicky zabezpečila.

Kpt. Ing. Bc. Petra Musilová – tisková mluvčí

vytisknout  e-mailem